Om Linnebjerg Golf

Bag Linnebjerg Golf står Jan Linnebjerg, som mange husker fra hans rolle som Pyrus. Jan har siden 2005 drevet Drive in Golf i Ølstykke. Drive in Golf skiftede i 2015 navn til Linnebjerg Golf og blev samtidig en DGU bane.

Nyhedsbrev december 2016

Kære medlemmer af Linnebjerg Golf

For et år siden blev vi medlem af Dansk Golf Union. Til at begynde med på en flexordning men her i løbet af efteråret er der blevet arbejdet på en udvidelse, så vi i 2017 kan kalde os fuldgyldige medlemmer af DGU (tak til Lasse og Svend for hjælpen).

Der er nogle af jer, der har spurgt: hvorfor udvide? Og svaret er simpelt, for så kan fuldtidsmedlemmerne komme ind under alle gældende rabatordninger, og samtidig får vi en længere og mere spændende og udfordrende bane bestående af 5 par 3 huller, 3 par 4 huller og et par 5 hul.

Det der i første omgang mangler er nogle anstændige teesteder på banen. Der vil blive arbejdet intenst på dem her i foråret plus selvfølgelig at få de 2 nye greens i spil.
Planen er også at få plantet nogle flere træer, få sået græs i de sidste brak arealer, og alt det andet der rumsterer i mit hoved for at gøre banen til en attraktiv bane for både medlemmer og green fee gæster.

I 2017 vil jeg gerne oprette en aktiv senior klub med fælles opvarmning/ træning og match en gang om måneden. Hvis det skal blive til noget, kræver det et par frivillige iblandt jer, der kan være med til at arrangere dette, så tøv ikke med at henvende jer til mig, så vi kan komme i gang.

Der blev konstateret sneskimmel på greens her i efteråret, og derfor blev der lavet vinterhuller. Det er der nu blevet informeret om på hjemmesiden. Går man rundt på syge greens kan ens skosåler overføre sygdommen til andre arealer. SÅ PLEASE SPIL TIL VINTERHULLER!
Så snart sommergreens er klar til at blive spillet på igen, vil det blive annonceret på hjemmesiden.

Vi har i bestyrelsen besluttet at holde kontingentet på kr. 2000, og vi har sat et gebyr på kr. 500 på boldnøglen. I vil modtage opkrævning en af de nærmeste dage på e-mail.
Tjek opkrævningen igennem. Skulle det vise sig, at det ikke er den korrekte opkrævning, skal der sendes en mail med de rigtige oplysninger til Ilse.jensen@hotmail.com eller ring/SMS til Ilse på telefon 51 36 38 74

Kontingent skal være betalt senest d. 20/1 2017. Indbetaling skal være registreret senest 14/2 2017, ellers bliver ens rettigheder i DGU og Golf Box slettet.

Der skal sendes en stor tak til bestyrelsen og alle dem der har givet en hånd med i årets løb – en særlig stor tak til Sanne.

Jeg ser frem til 2017 med gode golf oplevelser, masser af solskin, regn om natten og jeres fine opbakning.

Glædelig bag jul og et dejligt nytår.

Kærlig hilsen
Jan